Palvelut

KLASSINEN HIERONTA

Kun mieltä tai kehoa jumittaa, paikkoja särkee tai liikeradat jäävat vajaiksi. Perinteisen hieronnan ohella tukkoisten ja kivuliaiden paikkojen löytäminen ja hoitaminen herkillä, mutta vahvoilla käsillä ovat tuoneet joskus aivan odottamattomankin hyviä tuloksia, toisinaan nopeasti tai sitten jonkun kerran jälkeen. Perinteisen hieronnan lisäksi käytössä mobilisointia, faskia- ja akupistekäsittelyä, venytyksiä, heijasteita ym.

JÄSENKORJAUS

Perinteisen jäsenkorjauksen opiskelut menossa.... Tämä hoito avaa tehokkaasti kudoksia ja mobisointi tapahtuu lempeästi. Lihakset ja lihaskalvot eli fasciat käsitellään huolella asiakkan omia liikeratoja hyödyntäen. Tasapainotekijät tarkastamalla saadaan perusteita vaivan lähteestä. Lopuksi tehtävä rentouttava pään käsittely kruunaa hoidon.   

INTIALAINEN PÄÄ-, KASVO- ja HARTIAHIERONTA

Rentouttava hieronta helpottamaan fyysistä ja henkistä jännitystä, aistielinten virkistykseen, pää- ja hartiavaivoihin, leukakireyksiin jne. Hoito tehdään tavallisesti öljyillä, useinmiten myös yrtti- tai eteerisiä öljyjä suosien. Laajemmassa hoidossa voidaan käyttää myös yrttinyyttiä eli kizi-hoitoa. Hoito on mahdollista tehdä myös ilman öljyjä.

HOTSTONE Kuumakivihieronta

Lämmitetyillä kivillä tehtävä hieronta ulottuu syvemmälle kudoksiin ja on erittäin rentouttava! Kivet ovat laadukkaita basalttikiviä, joiden lämmönsitomiskyky on erinomainen. Suosittu lahjaidea myös miehille!

AROMAHIERONTA

Aromahieronta tehdään lempeästi. Eteeriset öljyt vaikuttava hieronnan, ihon ja limbisen järjestelmän kautta. Lymfakierron ja aineenvaihdunnan edistämiseen, sekä rentouttamiseen ja mielialan tasapainottamiseen!

SHIATSU

"Äidin hellä kosketus" tapahtuu joustavien mieluiten luonnonkuituisten vaatteiden päältä. Sormilla, kämmenillä tai käsivarsilla tehtävä paineluhieronta hoitaa energiaratojen, akupisteiden ja vyöhykkeiden kautta. Stressiin, pää- hartia- ja selkävaivoihin, hormonaalisiin ja vatsan ongelmiin, sopii useinmiten erinomaisesti fibromyalgiaa poteville! Kannattaa kokeilla!

VYÖHYKE- JA HIERONTATERAPIA

Vyöhyketerapia on perinteistä jalkaterien heijasteiden käsittelyä, mutta voi ulottua myös käsiin, korviin ja selkään. Koko kehon hierontaterapiaa käsitellään kehossa olevia ratoja ja heijasteita laajemminkin!

VAUVAHIERONTA 

Rentouttamaan lasta, tuomaan parempaa unta, helpottamaan vatsavaivoja. Myös hieronnan ohjaus!

ENERGIAVALOHOITO 

Enkelien ja Rakkauden kautta virtaava energia hoitaa ja tukee lempeästi hoidettavan henkistä, psyykkistä ja fyysistä olemusta. Myös sanallinen informaatio on mahdollista. 

TERAPEUTTINEN ISTUNTO /EFT Tunteitten vapautus (emot. Freedom technigue)

Kun tarvitaan kuuntelijaa. Tarvittaessa ohjaan itsehoitomenetelmän. EFT on lyhyt ja näppärä terapia, jossa näpytellään ylävartalon pisteitä. Sopii fyysisiin vaivoihin ja tunne-elämän prosesseihin.

LAHJAKORTIT! 

Ihastuttava tapa muistaa merkkipäivänä tai muutenkin. Saatavana nyt myös netistä Klikcad: sivuilta tai suoraan minulta soittamalla tai viestillä, myös sähköpostiin. Toimitan haluttuun osoitteeseen!                                                         

 Hinnat: 30 €/30 min, 40 €/45 min, 45 €/60 min, 65 €/90 min. 80 €/2 h (Kuumakivihieronta + 10 €)

Saman päivän peruuttamisesta tai ilmoittamatta jättämisestä menee osamaksu!

Jaana Laine, puh. 040-545 2782, koulutettu hieroja, diplomi shiatsuterapeutti, luontaishoitaja
Simunantie 10, 60200 Seinäjoki, ja Luovantie 125 Pojanluoma,  jaanahannele11(at)gmail.com
www.hierontahoitolajaanalaine.fi